IsaMarie Fotografi »

Masthead header

En mulen sommardag

Det finns inte ofta jag föredrar en grå himmel framför en klar blå. Men ibland får faktiskt det blåa komma lite i skymundan för min del. Den här fina familjen mötte jag upp en dag när molnen låg tungt över himlen. Kombinationen av dem och ett härligt jämnt ljus blev bland annat de här bilderna. Tycker ni om dem lika mycket som jag? :)

Falsterbo Horse Show 2012

Sverige tog silver i fälttävlan så jag tyckte att det passade med ett hästrelaterat inlägg här på bloggen idag. Under Falsterboveckan var jag nere en liten stund och kikade på grand prixen. Hästarna var huvudnumret och kameran fick så mycket uppmärksamhet så blev inte så där många och roliga bilder tagna, men ett par kom med hem på minneskortet. Dock hade jag ett dilemma när jag skulle välja bilder. Tänkte först välja ut lite bilder som är mer ögonblicksbilder, i nedsprånget och så där. Men då jag är hästmänniska från början tänker jag mer på hur fel de bilderna egentligen är ur ett seriöst hästfolksöga. Sedan så tror jag inte att alla som inte är hästintresserade uppskattar bilder som är tagna över hindret a la hästtidningsbild. Så till sist blev det de här bilderna i stället.

Trädgårdsbarn

För någon dag sedan hade jag en snabbfotografering hemma i trädgården med denna lilla goding. Det var inte många sekunder lilla speedy satt stilla, men är inte det lite charmen med barnfotograferingar?

Fotevikens vikingamarknad del 3

Här kommer del 3 från Foteviken och vikingatiden. Den sista delen i serien och den här gången har bilderna temat hantverk. Vilken av delarna gillade ni bäst?

Fotevikens vikingamarknad del 2

Del 2 från vikingamarkanden på Foteviken. Förra gången var det ju tema mat som gällde, kan ni gissa temat den här gången? Det rätta svaret är känslor.

Fotevikens vikingamarknad del 1

Varje år hålls nordens största vikingamarknad här nere i Höllviken. Det samlas vikingar från hela Europa och under en helg kan man komma och vara en del av vikingalivet. I år var jag där och fotograferade och detta är del 1 av bilderna, temat är mat.

Fina stunder

Familjen är otroligt viktig för mig, och jag är så glad över min. En stor anledning till varför jag började fotografera var för att jag inte har speciellt många bilder från min barndom. Jag önskar så att jag hade fler bilder som visade de där glada stunderna som jag har och inte har minnen av. Mycket beror på att vi inte är glad för att va framför kameran någon av oss, men häromdagen lyckades jag fånga den här bilden på min fina mamma. Var en mysig kväll då hela familjen åkte ner till hamnen för att äta lite glass, liten spontanutflykt som nu kommer finnas som minne för alltid:)

Sommarbarn

 

Gillar den här sessionen av bilder väldigt mycket. Tycker att det är en sådan känsla av svensk sommar över dem på något sätt. Kombinationen av kläderna och det mulna vädret kanske?

Sommarporträtt

För nästan en månad sen så var jag fotograf under en tjejkväll som en av kommunens fritidsgårdar höll i. Det var drygt 30 tjejer och killar som dök upp och blev fotograferade under fyra intensiva kvällstimmar. Tjejen ovan var en av dem och hon valde ut dessa bilder i slutändan:)

 

Sommarkväll

Tar en paus från det vanliga redigerandet och går igenom bilderna från gårdagens kvällspromenad. Jag är verkligen hemmablind och tar väldigt sällan med mig kameran runt hemmet, men det är ganska fint här med:)

Välkomna till nya hemsidan!

Vad roligt att ni hittade hit! Jag har nu suttit i ett par timmar för att få rätt på den här sidan och kan nu glatt visa upp resultatet. Hoppas att ni hittar all den information ni letar efter här inne, skicka annars iväg ett mail:)

Hälsningar IsaMarie